Ajankohtaista

Kuulumisia Fepedan työvaliokunnan kokouksesta

Fepedan työvaliokunta piti ensimmäisen kokouksensa uuden puheenjohtajan johdolla. Ensimmäisessä kokouksessa saatiin monia asioita valmiiksi ja eteenpäin!

Kokouksessa käsiteltiin mm. tämän vuoden toimintasuunnitelmaa sekä käytiin läpi työvaliokunnan työstämä SWOT-analyysi järjestön vahvuuksista, mahdollisuuksista ja toisaalta kehittämiskohteista.

Tämän vuoden toiminta painottuu ja keskittyy erityisesti kuulovammaisten lasten perheisiin ja tietoisuuden lisäämiseen kansallisella tasolla siitä, mikä Fepeda on. Tavoitteena on osallistaa eri maiden perheitä mukaan toimintaan mm. Fepedan nettisivujen kautta ja edistää perheiden osallistumismahdollisuuksia eri maiden perhepäiville. Näistä ideoista kerromme myöhemmin lisää!

Edunvalvonnan saralla Fepeda teetti viime vuoden lopulla kyselyn kuulolaitteista ja niiden saatavuudesta ja laadusta eri Euroopan maissa. Kyselyn pohjalta voidaan todeta, että joissakin maissa tilanne on erittäin huono. Aiheen tiimoilta on julkaistu tiedote.

Lopuksi muistutus kaikille, että ilmoittautuminen Itävallassa järjestettävään FCEI-konferenssiin (www.fcei.at) on edelleen käynnissä. Konferenssi kerää joka toinen vuosi yhteen kuulovammaisten lasten vanhemmat ja kuuloalan ammattilaiset. Jos kiinnostuit, Fepedan sihteeristöstä saat lisätietoja (petra.paloposki2 (at) gmail.com).

 css.php
Valikko