Liity jäseneksi

Liity jäseneksi ja pääset mukaan kivaan porukkaan! Jäsenyhdistykset ja KLVL järjestävät perheille monipuolisia tapahtumia ja vertaistoimintaa. Osallistumalla saat tietoa ja vertaistukea sekä pääset tutustumaan toisiin samassa tilanteessa oleviin oman alueen perheisiin.

Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry (KLVL) toimii valtakunnallisena keskusjärjestönä 12 paikalliselle jäsenyhdistykselle. Jäsenyhdistykset toimivat eri puolella Suomea. Perheet voivat liittyä haluamaansa KLVL ry:n jäsenyhdistykseen oma asuinalueensa mukaan. Tietoa toiminnasta ja tapahtumista saat sekä omalta jäsenyhdistykseltä että KLVL: ltä. Vuosittainen jäsenmaksu on noin 20 euroa/perhe riippuen yhdistyksestä. Yhdistyksesi jäsenmaksua voit tiedustella omalta paikallisyhdistykseltä.

Jäsenyys sisältää neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Nappi-lehden, joka on kuulovamma-alan monipuolinen, koko perheelle tarkoitettu lehti. Lisäksi saat kuukausittain sähköisen jäsenkirjeen, joka pitää sinut ajan tasalla tapahtumista ja toiminnasta.

Tietoa toiminnasta ja tapahtumista saat sekä omalta jäsenyhdistykseltä että KLVL: ltä.

Liity mukaan täyttämällä lomake.