Ajankohtaista

KLVL:n uudet säännöt

Turussa 26.11.2017 järjestetyssä liittokokouksessa hyväksyttiin Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitolle uudet säännöt. Sääntömuutos astui voimaan 12.1.2018.

Tutustu KLVL:n uusiin sääntöihin: KLVL:n säännöt

 

 

Lastenohjauksen ideakansio on tuhti puuhapaketti!

Lastenohjauksen ideakansio. Toim. Iida Heinämäki, 2017

Lastenohjauksen ideakansio. Toim. Iida Heinämäki, 2017

Iida Heinämäen toimittama Lastenohjauksen ideakansio on 104-sivuinen tuhti toimintapaketti kaikille lasten ja nuorten kanssa työskenteleville.

Lastenohjauksen ideakansio on tarkoitettu Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liiton tapahtumissa, kursseilla, leireilleä sekä jäsenyhdistysten tilaisuuksissa työskentelevien ohjaajien avuksi. Ideakansio sisältää erilaisia leikkejä ja menetelmiä toimintaan, jossa on kuulovammainen lapsi tai nuori.

Kansio on jaettu kolmeen osioon. Ensimmäinen osio sisältää tutustumiseen ja ryhmäytymiseen liittyviä harjoituksia sekä muita leikkejä. Ensimmäistä osiota kannattaa hyödyntää erityisesti kurssien, tapahtumien ja leirien lastenohjausken aloitustilanteessa. Oppaan toisesta osiosta löydät luovia ja toiminnallisempia menetelmiä, ja kolmannesta osiosta pieniä lapsia varten tarkoitettuja leikkejä.

Omille vastuuohjaajillemme annamme ideakansion maksutta. Muille tämä kattava kirjanen maksaa 12 € + 2 € postikuluja. Sen voi tilata toimistostamme, os. toimisto (a) klvl.fi.

Mukavia ohjaus- ja leikkihetkiä!

KLVL:n toimisto on kiinni 22.12.2017-2.1.2018

Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liiton toimisto on kiinni 22.12.2017-2.1.2018. Oikein rauhaisaa joulun aikaa ja hyvää uutta vuotta kaikille.

KLVL:n syysliittokokous 26.11.2017

Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liiton syysliittokokous pidettiin 26.11.2017 Turussa. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat sekä hyväksyttiin liitolle uudet säännöt.

Liiton puheenjohtajana jatkaa edelleen Irja Seilola Muuramesta ja uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Anu Juutilainen Lappeenrannasta.

Hallituksen kokoonpano vuonna 2018 on seuraava (varajäsen suluissa):

Brita Tujulin-Lindblad (Hannele Rabb) DHBS rf
Teija Viiru (Katri Siltanen) Keski-Suomen KLT
Minna Pajari (Elina Pokki) KLT
Ari Haaranen (Raul Soisalo) Kuopion ja Joensuun KLT
Jarno Saurento (Minna Rasi) Lapin KLT
Anna Kiviniemi-Pulli (Marja Linsuri) Oulun KLT
Milla Miiluniemi (Henna Palomäki) Pohjanmaan KLT
Jenni Lanu (Suvi Espo) Saimaan KLT
Taina Lehtimäki (Anne Kuusiluoto) Satakunnan KLT
Satu-Maria Kuittinen (Satu Rintamäki) Tampereen KLT

KLVL julkaisi lasten oman puuhakirjan

Odotettu ja toivottu KLVL ry:n julkaisema lasten tehtäväkirja on nyt saatavilla!

Juuri kirjapainosta saapunut 32-sivuinen Muskotin puuhakirja on noin 4-8-vuotiaille lapsille suunnattu tarinallinen tehtäväkirja, jonka pääosassa seikkailee kuulokojetta käyttävä Muskotti-kissa.

Tehtäväkirjan tarinassa Muskotti ratkaisee yhdessä eläinystäviensä kanssa pesästä pudonneen pöllönpoikasen ongelman. Tehtäväkirjan tarinan arvoja ovat ilo, vertaisuus, yhteistyö ja ystävyys.

Värityskuvien lisäksi puuhakirjassa on hoksaamistaitoja vaativia tehtäväsivuja.
Muskotti on reilu kaveri, tutustu häneen nyt!

Virallisesti tehtäväkirja esitellään KLVL:n jäsenperheille 25.-26. marraskuussa Turussa järjestettävillä syysperhepäivillä. Muskotin puuhakirjasta tulee osa KLVL:n uusille jäsenperheille lähetettävää tervetuliaispakettia.

Puuhakirjan ovat laatineet graafinen suunnittelija Elina Penninkangas ja toimittaja Jukka Vuorio.

Muskotin puuhakirjaa voi tilata KLVL ry:n toimistolta sähköpostitse osoitteesta toimisto@klvl.fi. Puuhakirjan hinta on 5 euroa + 2 euroa postikuluja.

Ota yhteyttä

Yhteydenottosi aihe:
Viesti:*
Sähköposti (vapaaehtoinen):
Roskapostin esto
css.php
Valikko