Hae lastenohjaajaksi

Haluatko lastenohjaajaksi KLVL:n vertaisperhekursseille tai lasten- ja nuorten leireille? Vertaisperhekurssien (tavallisesti pe-su) ja perhepäivien (la-su) lastenohjaajiksi voivat hakea 16 vuotta täyttäneet henkilöt. Kokemus lasten tai nuorten kanssa toimimisesta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on kiinnostus lasten ja nuorten kanssa toimimiseen ja halu oppia lisää. Viittomakielen, viitotun puheen ja tukiviittomien taito on eduksi, mutta ei välttämätön.

Lasten- ja nuortenleirille tarvitsemme ohjaajiksi 18 vuotta täyttäneitä aktiivisia ja vastuuntuntoisia henkilöitä. Ohjaajan tulee osata viittomakieltä, viitottua puhetta tai tukiviittomia, sillä leirillä on sekä puheella kommunikoivia että viittomakielisiä lapsia ja nuoria. Leirille otetaan myös muutama 16–17-vuotias apuohjaaja.

Lisätiedot vertaistoiminnan suunnittelija Teija Järvenpää
teija.jarvenpaa (at) klvl.fi tai puh 050 301 0503

Haemme jatkuvasti kursseille ja tapahtumiimme lastenohjaajia. Viimeinen hakupäivä on aina 30 päivää ennen kutakin tapahtumaa tai kurssia. Mikäli tulet valituksi lastenohjaajaksi kurssillemme tai tapahtumaamme olemme sinuun yhteydessä hakuajan päättymisen jälkeen.

Hae lastenohjaajaksi tällä lomakkeella:

Voit myös halutessasi täydentää hakemustasi liittämällä lomakkeeseen CV:si.

Nimi:*
Syntymäaika:*
Puhelinnumero:*
Sähköposti:*
Osoite:*
Olen:*
Käytän:
Mikä:
Osaan:*
Mikä:
Minulla on:*
Koulutus:*
Työkokemus:*
Kerro muutamalla lauseella itsestäsi ja ominaisuuksistasi lastenohjaajana:*
Olen työskennellyt seuraavilla KLVL:n tai muiden järjestöjen kursseilla/leireillä. Kurssin tai leirin nimi ja tehtävä, kurssivuosi:*
Ensiaputaidot. Olen suorittanut:*
Haen töihin seuraaviin tapahtumiin:*
Haluaisin toimia:*
Harrastukset ja erityisosaamiset:*
Oletko valmis hyödyntämään edellä mainittuja taitojasi lastenohjauksessa? Esim. jos harrastat kitaran soittoa, oletko valmis ohjaamaan lapsille musiikkituokion?*
Allergiat ja erityisruokavaliot (ilmoitetaan pitopaikalle):
Mitä muuta haluat kertoa:*
Liitä CV ( pdf, doc )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

css.php
Valikko