Lasten ja nuorten kesäleiri

KLVL ry:n perinteinen lasten ja nuorten Kesäleiri on ollut lähtölaukaus kesälomaan jo lähes parikymmentä vuotta! Kesäleirillä lapset ja nuoret tutustuvat toisiin huonokuuloisiin, kuulovammaisiin tai kuuroihin lapsiin ja nuoriin. Lapset ja nuoret voivat kesäleirillä turvallisesti kokeilla omien siipiensä kantavuutta, kuitenkin hallitusti aikuisten leiriohjaajien ohjauksessa.

Harrastamisen ilo ja tekemisen meininki ohjaa kesäleiriä. Leiriohjelmaan kuuluu monipuolista ohjattua toimintaa muun muassa uintia, ratsastusta, erilaisia kädentaitoja, puutöitä sekä pelejä.

Kaikki kuulovammaiset, huonokuuloiset tai viittomakieliset lapset ja nuoret sisaruksineen ovat tervetulleita kesäleirille. Leirimaksu 100€ per osallistuja sisältää täysihoidon ja ohjelman koko leirin ajaksi. Sisarushinta leiriläisille on 80€. Ilmoitathan jokaisen lapsen tai nuoren omalla lomakkeella. Täytä lomakkeen jokaisen kohdan huolellisesti ja kattavasti, onnistuneen leirin takaamiseksi.

Vuoden 2018 kesäleiri järjestetään Pohjois-Savossa, Rautavaaran Metsäkartanossa 4.-9.6.2018.

Kommentteja viime vuosien leireiltä:

”Sain hakea tyytyväisen, iloisen ja todella onnellisen lapsen pois leiriltä. Paljon uusia kokemuksia ja ystäviä. Oli niin paljon kerrottavaa, että koko kotimatkan lapsi kertoi mitä oli viikon aikana tehty ja tapahtunut.”

”Kesän paras viikko.”

css.php
Valikko