Perhepäivät


Perhepäivät järjestetään kaksi kertaa vuodessa keväisin ja syksyisin. Perhepäiville ovat tervetulleita kaikki kuulovammaisten lasten perheet lähipiiriä myöten. Tapahtuma on avoin kaikille eikä osallistumista ole rajoitettu minkään kuulovamman, iän tai kommunikaatiotavan perusteella. Viikonloppu pitää sisällään niin koko perheen yhteistä tekemistä kuin myös erillistä ohjattua ohjelmaa lapsille,nuorille ja aikuisille.

Kevään 2018 Perhepäivät järjestettiin 5.-6.5. Oulussa, Sokos Hotel Edenissä.

Syysperhepäivät 17.-18.22.2018 pidetään Siuntion kylpylässä.

 

HAE PERHEPÄIVILLE:

Haku koskee*
Osallistumme:*
Tietoni (sukunimi, etunimi):*
Puhelin:*
Laskutusosoite:*
Sähköposti.HUOM! Seuraathan sähköpostiasi, kurssin tiedotteet tulevat antamaasi sähköpostiosoitteeseen:*
Osallistun: *
Osallistuvan aikuisen ikäalue (tilastointia varten)*
Osallistuvan puolison/ toisen aikuisen tiedot (sukunimi, etunimi):
Puoliso/ toinen aikuinen osallistuu:
Puolison/ toisen aikuisen ikäalue (tilastointia varten)
Kuulovammainen lapsi 0-17v maksutta:*
Kuuleva lapsi 0-17v 10€ /hlö:*
Osallistujien allergiat /erityisruokavaliot (nimi ja erityisruokavalio)

Seuraavat lapsiasi koskevat hoito-ohjeet ja tiedot välitetään lastenohjaajille. Täytähän tiedot kattavasti ja huolellisesti kaikista osallistuvista lapsista, myös kuulevista sisaruksista. Näin voimme taata parhaan mahdollisen hoidon lapsillenne kurssin aikana.

Osallistuvat lapset /nuoret (etunimet, sukunimet, iät):*
Lasteni/ nuorteni kommunikaatiotavat, sekä muut mahdolliset erityistarpeet, toimivatko ikätasoisesti (mainitsethan myös kuulevat sisarukset):*
Tärkeää tietoa lastenohjaajille: sairaudet, lääkitykset, vessassa käynnit, lempileikit, päiväunet, jäävätkö mielellään hoitoon jne:*
Olen täyttänyt lapsiani koskevat hoitotiedot huolellisesti ja kattavasti. *
Oletko osallistunut aikaisemmin KLVL ry:n järjestämiin vertaistapahtumiin? Jos olet, niin mikä kurssi ja milloin se on ollut?*
Mistä sait tietoa Perhepäivästä?*
Lisätiedot ja perheenne toiveet?
Mikäli kurssille tulee kanssanne tulkki, kerrothan siitä, jotta voimme tarvittaessa yhdistää tulkkaustarpeet (tulkit tilataan itse)
Minua ja perhettäni saa kuvata ja kuvia saa käyttää KLVL ry:n viestinnässä:*

Osallistumismaksut ja laskutustiedot

Aikuisen osallistumismaksu on 80€/hlö ja kuulovammaiset lapset (alle 18–vuotiaat) maksutta, muut lapset 10 €/lapsi. Hinta sisältää majoituksen ja ruoat. KLVL kustantaa jokaisesta jäsenyhdistyksestä yhden liittokokousedustajan sekä yhden hallitusedustajan osallistumismaksun ja matkakulut. Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto(at)klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee kuitenkin tehdä viimeistään 10 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, joudumme valitettavasti veloittamaan teiltä osallistumismaksun. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee olla lääkärintodistus.

Vähävaraiset perheet voivat hakea maksuvapautusta kurssimaksujen omavastuuosuudesta. Lisätietoja maksuvapautuksesta löytyy täältä >>

Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry ja sen jäsenyhdistykset pitävät osallistujarekisteriä tapahtumien ja kurssien laskutusta, tiedottamista ja muuta yhteydenpitoa varten. Lähettäessäni hakemuksen annan suostumukseni Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry:lle ja sen jäsenyhdistyksille minua koskevien tietojen rekisteröintiin sekä tietojeni käyttämiseen liiton ja yhdistysten keskinäisessä yhteydenpidossa. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille lukuun ottamatta nimi- ja osoitetietojen sekä erikoisruokavaliota koskevien tietojen luovuttamista hotellille tai muulle tapahtuman yhteistyökumppanille. Tietoja terveydestä tai kommunikointitavoista voidaan luovuttaa lastenohjaajille tai kurssin vetäjälle lasten turvallisuuden ja hyvinvoinnin takaamiseksi. Kaikkia työntekijöitä ja vapaaehtoisia sitoo vaitiolovelvollisuus. Käsittelemme tietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Suostumuksen voi peruuttaa ilmoittamalla asiasta KLVL:n toimistolle: toimisto@klvl.fi*
Perheen alaikäisiltä, 16 vuotta täyttäneiltä henkilöiltä on lupa henkilötietojen rekisteröintiin*
Olen tutustunut vertaistoiminnan osallistujarekisterin tietosuojaselosteeseen*

Täältä voit tarkistaa muut tulevat kurssimme ja tapahtumamme.

2014 Keväällä Perhepäiviä ja KLVL:n 50-vuotisjuhlia vietettiin Valkeassa Talossa Helsingissä. Perhejuhlassa vierailu mm. taikuri! Syksyn Perhepäiviä vietettiin perheolympialaisten ja kylpylässä polskimisen merkeissä Yyterin Kylpylähotellissa Porissa.

2015 Kevään Perhepäivia vietettiin kauniin keväisessä Espoon Nuuksiossa Solvallan urheiluopistolla. Perheet pääsivät vierailemaan Suomen luontokeskus Haltiassa. Syksyn Perhepäivien teemana oli harrastukset ja pitopaikkana Kylpylähotelli Kunnonpaikka Siilinjärvellä.

2016 Kevään Perhepäivät pidettiin 14.–15.5. Hotelli Kiljavanrannassa, Nurmijärvellä.

2016 Sykyn Perhepäivät järjestettiin 19.- 20.11. Hotelli Valloniassa Vaasassa. Syksyn Perhepäivien teemana oli voimia ja iloa arkeen.

2017 Kevään Perhepäivät pidettiin 6.-7.5. Siuntion kylpylässä ja teeman oli kuunteluympäristö.

2017 Syksyn perhepäivät pidettiin Turun kristillisellä opistolla 25.-26.11. Teemana oli kansainvälisyys.

Mitä Perhepäivillä tapahtuu ja kenelle ne on tarkoitettu? Perhepäiville ovat tervetulleita kaikki kuulovammaisten lasten perheet lähipiiriä myöten. Perhepäivämme ovat kaikille avoimia eikä osallistumista ole rajoitettu minkään kuulovamman, iän tai kommunikaatiotavan perusteella. Tapahtumissamme sekä puhutaan että viitotaan. Viikonloppu pitää sisällään niin koko perheen yhteistä tekemistä kuin myös erillistä ohjelmaa lapsille ja aikuisille.

Lastenohjauksen ohjelma sisältö on runsas ja kaikille löytyy mieluisaa tekemistä. Askartelua, ulkoilua, sisä- ja ulkoleikkejä, pelejä sekä paljon muuta hauskaa tekemistä, joka vaihtelee tapahtumapaikan mukaan. Lastenohjauksessa otamme huomioon lapsesi kommunikaatiotavan sekä mahdolliset erityistarpeet. Ohjaajat valitsemme aina lasten tarpeiden mukaan ja ohjauksessa kiinnitetään erityistä huomiota turvallisuuteen, ohjaajien pätevyyteen sekä tehtävään sopivuuteen. Ohjaajat toimivat ohjaustehtäviensä lisäksi aikuisina roolimalleina lapsille ja nuorille. Lasten itsetunnon ja identiteetin kasvun tueksi pyrimme valitsemaan ohjaajajoukkoon nuoria, joilla on itsellään samantyyppinen kuulovamma kuin lapsella. Toisten kuulovammaisten lasten, nuorten kuin myös aikuisten tapaaminen on tärkeää vertaistukea, josta hyötyy koko perhe ja lähipiiri.

Aikuisille on viikonloppuna vertaiskeskusteluja, asiantuntijaluentoja ja tapahtumapaikasta riippuen muuta ohjelmaa. Perhepäiviä järjestetään kevät- ja syysliittokokouksien yhteydessä, joten osallistumalla pääsee tutustumaan paremmin liiton toimintaan. Kokouksissa keskustellaan liiton toiminnasta ja tavoitteista, mutta paikan päälle saa tulla ihan vain kuuntelemaankin.

css.php
Valikko