Kurssit

Portrait of young children smiling happily

Vertaisperhekurssit

”Parasta oli tutustua samassa tilanteessa oleviin perheisiin!”
”Erilaisten kuulovempainten näkeminen oli hyvä. Parasta oli perheiltä saatu vertaistuki.”

Vertaistuki on tärkeää koko perheelle. Vanhemmat voivat vertaisperhekursseilla vaihtaa kokemuksia ja lapset tapaavat leikin lomassa toisia kuulovammaisia lapsia sekä heidän sisaruksiaan. Luennoitsijoina on kurssin teeman mukaisesti eri alojen asiantuntijoita. Lastenohjaajista monet ovat itse kuulovammaisia nuoria.

Kurssikäytännöt

Vertaisperhekurssin omavastuuhinta on 50 €/ aikuinen koko viikonlopulta. Päiväkurssi omavastuuhinta on 15/aikuinen. Lapset (alle 18-vuotiaat) maksutta. Perheet vastaavat itse matkakustannuksista. Hakuaika vertaisperhekursseille päättyy noin kuukautta ennen kurssia. Jos kurssille on paljon hakijoita, etusijalla ovat ensimmäistä kertaa kurssille hakevat perheet.

Tarkemmat tiedot kursseista löydät tapahtumakalenteristamme.

TERVETULOA MUKAAN!

HAE KURSSILLE:

Valitse kurssi:*
Tietoni (sukunimi, etunimi):*
Osoite (toimii myös laskutusosoitteena):*
Sähköpostiosoite. Huom! Seuraathan sähköpostiasi,kurssin tiedotteet tulevat antamaasi sähköpostiosoitteeseen*
Puhelin:*
Osallistuvan aikuisen ikäalue (tilastointia varten):*
Osallistuvan puolison/muu aikuisen tiedot (etunimi, sukunimi):
Osallistuvan puolison/muun aikuisen ikäalue (tilastointia varten):
Osallistujien allergiat tai erityisruokavaliot (nimi ja erityisruokavalio):

Seuraavat lapsiasi koskevat hoito-ohjeet ja tiedot välitetään lastenohjaajille. Täytähän tiedot kattavasti ja huolellisesti kaikista osallistuvista lapsista, myös kuulevista sisaruksista. Näin voimme taata parhaan mahdollisen hoidon lapsillenne kurssin aikana.

Kaikki osallistuvat lapset (etunimi, sukunimi, ikä):*
Lasteni kommunikaatiotavat sekä muut mahdolliset erityistarpeet, toimivatko ikätasoisesti (mainitsethan myös kuulevat sisarukset):
Tärkeää tietoa lastenohjaajille: sairaudet ja lääkitykset, vessassa käynnit, lempileikit, päiväunet, jäävätkö mielellään hoitoon jne:
Olen täyttänyt lapsiani koskevat hoitotiedot huolellisesti ja kattavasti:
Tulkki tulee tilata itse ja mikäli kurssille tulee kanssanne tulkki, kerrothan siitä, jotta voimme tarvittaessa yhdistää tulkkaustarpeet:
Lisätiedot ja perheenne toiveet kurssille?
Oletko osallistunut aikaisemmin KLVL ry:n järjestämiin vertaistapahtumiin? Jos olet, niin mikä kurssi ja milloin se on ollut?*
Minua ja perhettäni saa kuvata ja kuvia saa käyttää KLVL ry:n viestinnässä:*
Mistä sait tiedon kurssista:*

Omavastuuosuus viikonlopun kurssimaksusta on 50€ / aikuinen ja lapset (alle 18-vuotiaat) maksutta. Päiväkurssin osallistumismaksu on 15€ / aikuinen ja lapset (alle 18-vuotiaat) maksutta.  Mahdolliset osallistumisen peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian KLVL ry:n toimistolle: toimisto@klvl.fi. Osallistumisen peruuttaminen tulee kuitenkin tehdä viimeistään 10 päivää ennen kurssia. Mikäli peruuttaminen tehdään tämän jälkeen, joudumme veloittamaan kurssin omavastuuosuuden. Sairastapauksissa omavastuuta ei peritä, mutta silloin tulee olla lääkärintodistus.

Vähävaraiset perheet voivat hakea maksuvapautusta kurssimaksujen omavastuuosuudesta. Lisätietoja maksuvapautuksesta täältä >>

Lisätiedot
Susanna Salokannel
vertaistoiminnan suunnittelija, puh 050 3010 503
sähköposti: susanna.salokannel (at) klvl.fi


Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry ja sen jäsenyhdistykset pitävät osallistujarekisteriä tapahtumien ja kurssien laskutusta, tiedottamista ja muuta yhteydenpitoa varten. Lähettäessäni hakemuksen annan suostumukseni Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry:lle ja sen jäsenyhdistyksille minua koskevien tietojen rekisteröintiin sekä tietojeni käyttämiseen liiton ja yhdistysten keskinäisessä yhteydenpidossa. Jäsenrekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille lukuun ottamatta nimi- ja osoitetietojen sekä erikoisruokavaliota koskevien tietojen luovuttamista hotellille tai muulle tapahtuman yhteistyökumppanille. Tietoja terveydestä tai kommunikointitavoista voidaan luovuttaa lastenohjaajille tai kurssin vetäjälle lasten turvallisuuden ja hyvinvoinnin takaamiseksi. Kaikkia työntekijöitä ja vapaaehtoisia sitoo vaitiolovelvollisuus. Käsittelemme tietoja luottamuksellisesti ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Suostumuksen voi peruuttaa ilmoittamalla asiasta KLVL:n toimistolle: toimisto@klvl.fi *
Perheen alaikäisiltä, 16 vuotta täyttäneiltä henkilöiltä on suostumus henkilötietojen rekisteröintiin.*
Olen tutustunut vertaistoiminnan osallistujarekisterin tietosuojaselosteeseen.*

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

css.php
Valikko